TWICE's Jihyo en zanger Kang Daniel beëindigen hun relatie

Een paar van twee beroemde Koreaanse idolen hebben besloten om hun relatie te beëindigen.

Kang Daniel is een Koreaanse solozanger en Jihyo is leider van de beroemde meidengroep TWICE. Ze ontmoetten elkaar in 2018 met de introductie van een gemeenschappelijke vriend en begonnen hun romantische relatie. De media meldden hun relatie in augustus 2019, en beide partijen gaven dating toe. De relatie tussen de twee idolen, zeer populair zowel binnen als buiten Korea, trok veel aandacht.

Echter, onlangs was er een gerucht dat Kang Daniel en Jihyo binnenkort uit elkaar zal gaan. Op 10 november, JYP Entertainment, Jihyo's agentschap, gaf toe dat ze hebben bevestigd met Jihyo zelf dat ze onlangs uit elkaar zijn gegaan. De relatie had een jaar en drie maanden na de bekendmaking geduurd.

Er wordt gezegd dat de oorzaak is dat beide bezig zijn en ze hadden zeer weinig kansen om elkaar te ontmoeten.

Kang Daniel's agentschap, KONNECT ENTERTAINMENT, kondigde ook aan dat hij had gebroken met Jihyo.

TWICE heeft zojuist een nieuw album "Eyes Wide Open" uitgebracht, en Kang Daniel werkt momenteel aan zijn eigen nieuwe album. Ze hebben besloten om te lopen in verschillende paden, maar we moeten in staat zijn om hun actieve werken te zien op elk gebied.

Comments

タイトルとURLをコピーしました